top of page
IMG_1242.JPG
Brouwen.jpg

De Brouwerij

Opgericht in België in 2014, waarna wij in 2018 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie in Raamsdonksveer. In het centrum hebben wij, met dank aan onze veelal lokale crowdfunders, onze brouwerij met proeflokaal weten te realiseren. Al onze bieren worden in het proeflokaal gebrouwen waarna ze in 7 tanks in de naastgelegen hal zo'n 6 weken verblijven. Na dit proces worden ze op de tap uitgeschonken.

 

Het Proeflokaal

De brouwerij en het proeflokaal zijn gevestigd in een oud fabriekspand uit 1900. Hier kan je in dezelfde ruimte als waar wij onze bieren brouwen genieten van 1 van de 12 eigen gebrouwen bieren, ons BBQ menu, arrangement of een borrelhapje. Wij werken zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers.

 

Wie zijn wij?

Waar Evert-Jan zijn horeca ervaring opdeed op de hotelschool, brouwt Nico al bier sinds zijn 17e waarmee hij verschillende prijzen in de wacht sleepte. Vanuit onze gezamenlijke passie; recepten ontwikkelen en experimenteren en bieren naar eigen smaak te brouwen, ontstond onze vriendschap en het concept voor De Twee leeuwen.

 

Welkom

Doordeweeks wordt er in de brouwerij bier gebrouwen en in het weekend is het proeflokaal geopend. Een gezellige sfeervolle plek met een zonovergoten terras. Nieuwsgierig geworden? We heten je van harte welkom!

 

Evert-Jan & Nico

Nico ketel.jpg
bottom of page